Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@23:36:09 GMT

بهبود ورود سرمایه‌گذاران به بافت تاریخی شیراز

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۵۶۶۵

بهبود ورود سرمایه‌گذاران به بافت تاریخی شیراز

رئیس سازمان نظام مهندسی استان فارس ضمن اشاره به بهبود روند سرمایه‌گذاری و ورود سرمایه‌گذار به بافت تاریخی فرهنگی شیراز، ضرورت ورود جدی نظام مهندسی در قالب کارگروه‌های تخصصی برای رفع معایب و ارتقاء کیفیت پروژه‌های اجرا شده را یادآور شد.

به گزارش ایسنا منطقه فارس، مرتضی سیف‌زاده شنبه 30 شهریور در حاشیه بازدید چند ساعته برخی اعضای هیئت رئیسه نظام مهندسی فارس از بافت تاریخی فرهنگی شیراز، گفت: انجام بازدیدهای میدانی و برگزاری جلسات تخصصی مرتبط با بافت تاثیرگذار بوده و سازمان نظام مهندسی آماده هم افزایی و مشارکت در راستای ارتقاء کیفیت بناها و کارکردهای بافت تاریخی و فرهنگی شیراز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در سالیان اخیر همواره در بافت های تاریخی مرمت بناها مورد توجه بوده که درجای خود باید بررسی و ارزیابی شود اما اکنون که توجه و ورود سرمایه گذاران به بافت تاریخی فرهنگی شیراز روندی افزایشی دارد، اهمیت دادن به ابعاد مختلف یک پروژه در مقیاس‌های مختلف چه از نظر معماری ابنیه چه شهرسازی بافت و فضاهای شهری ضرورت دارد.

سیف زاده با بیان اینکه اقدامات مثبت فراوانی در بخش های مورد بازدید بافت تاریخی فرهنگی شیراز انجام شده است، گفت: در عین حال شاهد ترافیک ماشین و عبور آب های سطحی یا سایر موارد فنی مهندسی بودیم و بر خود وظیفه و لازم می دانیم که ورود بسیار جدی از طرف سازمان در قالب کارگروه های تخصصی در جهت رفع معایب و ارتقاء کیفیت این پروژه ها داشته باشیم .

سعید زحمت کشان فعال حوزه پژوهشی و اجرایی بافت تاریخی فرهنگی شیراز با اشاره به تعدد سرمایه‌گذاری‌ها در بافت، سرعت این اقدامات را کم دانست و گفت: انجام چنین فعالیت‌هایی در گذر زمان می‌تواند آسیب زا باشد و گاه فرصت جبران هم باقی نخواهد ماند.

زحمت کشان گفت: اگر به صورت کمی و براساس داده‌های پایگاه پژوهشی شهر تاریخی شیراز این مهم را بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که اکنون از 12 هزار پلاک در محدوده 357 هکتاری شهر قدیم شیراز چیزی بالغ بر 1200 اثر واجد ارزش وجود دارد که فقط 300 اثر ثبت ملی شده است.

او با بیان اینکه براساس این داده‌ها تنها 10 درصد از بناهای موجود در بافت تاریخی فرهنگی شیراز واجد ارزش است، گفت: رویکرد و مداخلات صرف مرمتگران در بافت های تاریخی به ویژه در شهر شیراز پاسخگو نیست و نیازمند تبیین سیاست ها و اقدامات بازآفرینی بافت‌های تاریخی در لایه‌های مدیریتی و اجرایی هستیم.

مشاور ارشد اتحادیه معماری، مرمت و شهرسازی ایران نسبت به اقدامات متولیان بافت های تاریخی ابراز نگرانی و اضافه کرد: چند سال است که متولیان این حوزه همه به صورت موازی و غیر موازی فعالیت هایی مثبت ولی نا هماهنگ دارند لذا نیاز به سازماندهی در قالب یک برنامه استراتژیک احساس می‌شود.

او در عین حال گفت: متاسفانه تجربه نشاده داده که نه در این حوزه، بلکه در همه محافل در انجام فعالیت گروهی از خود مقاومت نشان داده ایم.

زحمت کشان به سازمان نظام مهندسی پیشنهاد داد که پایگاه یا دفتری در بافت تاریخی فرهنگی شیراز راه‌اندازی کرده و آن را محل فعالیت گروه‌های تخصصی معماری و شهرسازی با موضوع بافت کنند.

در این جلسه یاسر پوست فروش از صاحب نظران مرمت بناهای تاریخی، علی سیفی، معمار و مدیر پروژه خانه تاریخی خواسته و سید جواد علوی‌زاده دبیر هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس نیز مطالبی را مطرح کردند.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه فارس بافت تاریخی شیراز سازمان نظام مهندسي شيراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۵۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در  با تبریک روز گرامیداشت روانشناسی اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره این است که تلاش شده یک هماهنگی بین همه سازمان‌هایی که پروانه صادر می‌کنند ایجاد کنیم.

وی افزود: اکنون در کشور به جز سازمان روانشناسی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه و وزارت ارتش نیز پروانه صادر می‌کنند، در تلاش هستیم که یک وحدت رویه‌ای در صدور پروانه این کار تخصصی صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر بیشترین ارتباط و هماهنگی با سازمان بهزیستی برقرار شده، توافقات خوبی انجام گردیده و کمترین مشکل و دغدغه را با آنها داریم، تلاش می‌کنیم با دیگر سازمان‌ها نیز هماهنگی خوبی صورت بگیرد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: بر مبنای پژوهش‌های صورت گرفته در این حوزه ۲۰ درصد از افراد جامعه ما مانند دیگر جوامع با مشکلات روانشناختی روبرو هستند که نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند، این به آن معنا نیست که آنها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را در بر می‌گیرد و پاسخگو به همه سوالاتی است که فرد با آن روبرو است که از جمله آن می‌توان به مشکلات در خانواده، ارتباط با دیگران، تربیت فرزند اشاره کرد.

وی بیان کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده به ویژه در مقایسه با سایر کشور‌های دیگر حدود صد هزار روانشناس در کشور نیاز است که به ازای هر هزار خانوار ۵ روانشناس داشته باشیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، گفت: سازمان نظام روانشناسی در حال حاضر بیش از ۶۴ هزار عضو دارد که این تعداد در دفاتر روانشناسی و مشاوره از یک طرف و تعداد قابل توجهی در مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره مشغول به کار هستند و طبیعتا هر مرکز بین ۵الی ۱۰روانشناس دارد.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان روانشناسی و مشاوره فرصت بسیار خوبی از نظر ایجاد اشتغال برای جامعه فراهم کرده و توانسته برای تعداد قابل توجهی از افراد فارق التحصیل در این رشته شغل ایجاد کند.

وی تصریح کرد: مهمترین چالشی که اکنون با آن روبرو هستیم و انتظار داریم این مشکل حل شود بحث بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره است که جامعه بتواند از خدمات روانشناختی بیشتر و بهتر استفاده کنند.

وی بیان کرد: در هشت ماه اخیر با آزمون صلاحیت حرفه‌ای که برگزار شد هشت هزارو ۴۱نفر قبول شدند که تا پایان اردیبهشت ماه مصاحبه آنها به پایان می‌رسد و این تعداد به جامعه روانشناسان اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاور افزود: تعرفه نظام پزشکی و نظام روانشناسی را دولت تعیین می‌کنند برای نظام پزشکی ۴۵ درصد افزایش یافته و برای نظام روانشناسی ۴۰ درصد است که این تعرفه همچنان برای روانشناسان محدودیت دارد و جوابگوی نیازهایشان نیست.

فتحی آشتیانی با عنوان اینکه هزینه دفاتر و مراکز بسیار بالا است، اظهار کرد: از طرف دیگر مردم با همین تعرفه مشکل دارند و توانایی پرداخت ندارند، در این راستا برای بهبود وضعیت راهی جز اینکه از بیمه کمک بگیریم نداریم.

وی گفت: در حال حاضر در دو گرایش روانشناسی بالینی و سلامت بیمه پوشش می‌دهد در کنار آن ۱۴گرایش دیگر است که انتظار داریم اینها نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

منبع: موج

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان